Immunetec Folyékony Fertőtlenítő krém – 5000 ml - IP-FFK-5000

Raktárkészlet: VAN
Immunetec Folyékony Fertőtlenítő krém – 5000 ml - IP-FFK-5000

Az Immunetec folyékony fertőtlenítő krém egyedülállóan innovatív termék a magyar piacon. A lassú, kontrollált ezüstion felszabadulás révén hosszan tartó antimikrobiális hatás során pusztítja el a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át és folyamatos védelmet biztosít akár a következő kézmosásig.

Dermatológiailag tesztelt*, hipoallergén, illatanyagmentességének köszönhetően nem szárítja a bőrt, nem ragad. A több órán át tartó hatásmechanizmus miatt, ritkábban kell alkalmazni más alkohol bázisú kézfertőtlenítőkhöz képest hatékonyabbá és gazdaságosabbá téve krémünket.

IPARI FELHASZNÁLÁSRA KIVÁLÓAN ALKALMAS

• Gyárak, irodák, cégek automata, szenzoros vagy mechanikus adagoló gépeibe egyaránt alkalmazható.

• Munkavédelmi szempontból ideális, mivel nem tartalmaz alkoholt, így nagyobb mennyiség is tárolható és kihelyezhető.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 88. §-ának (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján kiadott 65/1999. (XII. 22.) EüM rendelet - a munkavállalók munkahelyen történő egyéni védőeszköz használatának minimális biztonsági és egészségvédelmi követelményeiről - 2. számú mellékletében meghatározott követelmények teljesítése érdekében az Immunetec Antimikrobiális Kéz-és Bőrvédő krém megfelelő választás a munkavállalók bőrének védelme érdekében.

BIZONYÍTOTTAN IGAZOLT EREDMÉNYEK:

*A tesztek kimutatták továbbá, hogy még a problémás, allergiára hajlamos bőrt sem irritálta. Az ekcéma gyógyulását elősegíti. (No: B 71554/17126/20)

Antimikrobiális spektruma igen széles: baktérium-, gomba- szaporodás-gátló és szelektív vírus (H1N1, Norovírus) inaktiváló hatású (NNK engedélyszám:
24812-2/2020/JIF).

Rendelkezik a Nemzeti Népegészségügyi Központ (KJMI-DDD-12869-2/2018). Klinikai körülmények 2723084 bakteriosztatikus bevizsgálás eredményével között tesztelt - CPNP termékreferencia /

Elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át*

Hosszantartó, folyamatos védelem : nem kell újrahasználni szennyezett felület érintése után Alkoholmentes, hipoallergén Nem szárít, ápolja a bőrt Klinikailag tesztelt Gazdaságos: Kevesebb szükséges az alkoholos fertőtlenítőkhöz képest

Gumikesztyűt teljesen kiválthatja

*Antimikrobiális spektrum: baktérium-, gombaszaporodás gátló és szelektív vírus (H1N1, Norovírus) inaktiváló hatású

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Kiszerelés
5 l
Gyártó
IMMUNETEC PROOF Kft.
Garancia
12
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
IP-FFK-5000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu