Immunetec Folyékony Fertőtlenítő krém – 5000 ml - IP-FFK-5000

-20%
Raktárkészlet: VAN
Immunetec Folyékony Fertőtlenítő krém – 5000 ml - IP-FFK-5000

Az Immunetec folyékony fertőtlenítő krém egyedülállóan innovatív termék a magyar piacon. A lassú, kontrollált ezüstion felszabadulás révén hosszan tartó antimikrobiális hatás során pusztítja el a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át és folyamatos védelmet biztosít akár a következő kézmosásig.

Dermatológiailag tesztelt*, hipoallergén, illatanyagmentességének köszönhetően nem szárítja a bőrt, nem ragad. A több órán át tartó hatásmechanizmus miatt, ritkábban kell alkalmazni más alkohol bázisú kézfertőtlenítőkhöz képest hatékonyabbá és gazdaságosabbá téve krémünket.

IPARI FELHASZNÁLÁSRA KIVÁLÓAN ALKALMAS

• Gyárak, irodák, cégek automata, szenzoros vagy mechanikus adagoló gépeibe egyaránt alkalmazható.

• Munkavédelmi szempontból ideális, mivel nem tartalmaz alkoholt, így nagyobb mennyiség is tárolható és kihelyezhető.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 88. §-ának (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján kiadott 65/1999. (XII. 22.) EüM rendelet - a munkavállalók munkahelyen történő egyéni védőeszköz használatának minimális biztonsági és egészségvédelmi követelményeiről - 2. számú mellékletében meghatározott követelmények teljesítése érdekében az Immunetec Antimikrobiális Kéz-és Bőrvédő krém megfelelő választás a munkavállalók bőrének védelme érdekében.

BIZONYÍTOTTAN IGAZOLT EREDMÉNYEK:

*A tesztek kimutatták továbbá, hogy még a problémás, allergiára hajlamos bőrt sem irritálta. Az ekcéma gyógyulását elősegíti. (No: B 71554/17126/20)

Antimikrobiális spektruma igen széles: baktérium-, gomba- szaporodás-gátló és szelektív vírus (H1N1, Norovírus) inaktiváló hatású (NNK engedélyszám:
24812-2/2020/JIF).

Rendelkezik a Nemzeti Népegészségügyi Központ (KJMI-DDD-12869-2/2018). Klinikai körülmények 2723084 bakteriosztatikus bevizsgálás eredményével között tesztelt - CPNP termékreferencia /

Elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át*

Hosszantartó, folyamatos védelem : nem kell újrahasználni szennyezett felület érintése után Alkoholmentes, hipoallergén Nem szárít, ápolja a bőrt Klinikailag tesztelt Gazdaságos: Kevesebb szükséges az alkoholos fertőtlenítőkhöz képest

Gumikesztyűt teljesen kiválthatja

*Antimikrobiális spektrum: baktérium-, gombaszaporodás gátló és szelektív vírus (H1N1, Norovírus) inaktiváló hatású

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

29 197 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

23 358 Ft
Kezdete: 2022.11.15   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Kiszerelés
5 l
Gyártó
IMMUNETEC PROOF Kft.
Garancia
12
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
IP-FFK-5000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2