PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz - PSHOR002QFT

Raktárkészlet: VAN
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT
PVC fólia, Orma lábzsákadagoló eszközhöz, 4 tekercs/doboz  - PSHOR002QFT

Áttetsző, hőre zsugorodó PVC fólia Orma lábzsákadagoló készülékhez,

A csomag 4 tekercset tartalmaz

4 x 1000 cipőre elegendő

Kompatibilis bármilyen típusú lábbelivel.

Az egészségügyi intézményekben a protokollok megkövetelik a védőfelszerelések használatát az orvosok és a páciensek részéről egyaránt. A lábbeliket bevonó lábzsák feladata, hogy a lábbelik talpát és külső felületét, elhatárolja a környezettől, mert ezek fertőző anyagokat „hordozhatnak”.

A lábzsákok felhelyezése hagyományosan kézzel történik.

Sajnos a körülmények legtöbbször nem teszik lehetővé, hogy a lábzsák felhelyezése közben leülhessünk, így az emberek többségének kényelmetlen körülmények között, akár fizikai erőfeszítések mellett sikerül csupán a feladatot megoldaniuk.

Betegséggel küzködő embrek esetében ez még nehezebb feladat, segítség nélkül az egyensúly elvesztése miatt akár balesettel is végződhet.

Ha közben a lábzsák elszakadna, a feladatot meg kell ismételni.

 

A nem egészségügyi intézmények esetében ugyan nem biztos, hogy a szabályok és protokollok megkövetelik, mégis előnyös lehet a lábzsákok alkalmazása.

A lábzsák segít megelőzni a lábbelikről lehulló szennyeződések felhalmozódását, a padló, vagy adott esetben a látogatók lábbelijének a sérülését, ezért gyárakban, élelmiszer iparban, sport létesítményekben, irodaházakban is segíthet megóvni a tisztaságot, csökkentve a szennyeződéseket és a fertőzések kockázatát.

 

Az eszköz előnyei

Brmeilyen lábbelivel kompatibilis.

A készülék egy hőre zsugorodó fóliával vonja be a lábbeliket, mindössze néhány másodperc leforgása alatt.

A felhasznált hő a csupasz lábnak sem okoz kellemetlenséget, így akár nyitott lábbelivel is használható.

A hőre zsugorodó fólia vékony, mégis tartósabb a hagyományos lábzsákoknál, így kisebb eséllyel sérül. Elkerülhető általa a fölösleges hulladék keletkezése és az ennek feldolgozásával kapcsolatos teendő és környezeti terhelés.

A hagyományos lábzsákok gyakran kiszakadnak már a felvételük során, vagy használatuk közben, így vagy több rétegben szokták őket alkalmazni, vagy többször kell öket rövid időn belül cserélni, hogy biztonsággal ellásák feladatukat.

A lábbelire zsugorodó fólia szorosan illeszkedik és tartósabb, mint a hagyományos lábzsákok, így nincs szükség több rétegre, vagy cserére, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 

A fólia tökéletesen illeszkedik a lábbelihez, akár teljes talpú, akár tűsarkú cipőről legyen szó, elhatárolva a lábbeli alsó részét a környezettől.

A folyamat végén a fólia vízálló, ezzel a lábbelit is védi a külső környezettől, nem akadályozza a mozgást és használat után könnyen levehető.

 

A higiénia fontossága

Cipőbevonat alkalmazása az egészségügyi intézményekben rendkívül hatékonyan csökkenti a kórokozók bejutását az intézmény területére annak minden előnyével.

Az Orma lábzsákadagoló megkönnyíti és meggyorsítja a cipőbevonat létrehozását a hagyományos lábzsákok használatához képest.

Növeli az emberek hajlandóságát a cipőbevonat használatra, így csökkenti a kockázatokat. Mivel tartósabb, így hatékonyabban látja el feladatát, miközben költségeket takarít meg.

Hosszú távon, a hagyományos lábzsákokhoz képest kedvezőbb megoldást jelent az egészségügyi intézmények számára is.

Kevés helyet foglal, és elegáns kivitele révén bárhol alkalmazható.

 

A készülék használata egyszerű

A folyamat során a már kiterített fóliára kell rálépni és a lábat lenyomva tartani. Ezt követően a folyamat automatikus. A készülék a lenyomás hatására méretre szabja a fóliát és megkezdi a meleg levegő fújását, aminek hatására a fólia kb. 4-5 másodperc alatt bevonja a lábbelit. A folyamat közben a kijelző mutatja a hátralévő időt, majd a végén egy sípszóval jelzi a folyamat végét.

Amint a sípszó megszólalt a készülék újabb fóliát juttat a következő lábbeli számára a területre, melyre a másik lábal is meg kell ismételni a folyamatot.

 

A készülékhez kérhető kapaszkodó, ami az egyensúly megőrzését hivatott megkönnyíteni.

96 520 Ft
Egységár: 24 130 Ft/tekercs
A vásárlás után járó pontok: 965 Ft
doboz
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Gyártó
Tecno-Gaz S.p.A.
Garancia
2 év
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
PSHOR002QFT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu